fredag, juni 30, 2006

Sommarfulsurf

När semesterrastlösheten eller sommarjobbsångesten griper tag i dig - fatta en säker hand, läs en god guide och ge dig ut på fulsurf!

Första fulsurfsanhalten blir hos White Ninja. White Ninja är en tecknad cynisk ninja i vita trikåer och framförallt så är han oerhört rolig. Nya seriestrippar läggs upp så gott som dagligen.

Speciellt tillförlitlig är nog inte Urban Dictionary, som ska fungera som en wiki-ordbok med engelsk slang. Tillförlitligt eller ej så är den ganska spännande, kolla till exempel in definitonen av "jesper".

Sommartider är festtider - precis som resten av året. Om du vill prova något nytt eller helt enkelt bara dra ner på alkoholutgifterna så ska du kolla in Sture Larsson-Jones vinrecept.

Snygga fotografier finns att beskåda på fotografen Stina Svanbergs hemsida violent.nu.

En vacker dag ska jag försöka skriva en hel roman med bara könsneutrala namn. Hur man ska klara av att inte använda ord som "han", "hon", "hennes" och så vidare kan man ju fundera på. Många av namnen finns i alla fall listade på Patentverkets Lista över könsneutrala namn.

Det är nog inte många som har lyckats undgå Loesjes affischer uppklistrade på elskåp och andra ställen genom åren. På deras svenska hemsida finns information om pågående kampanjer, kommande workshops och självklart kan man ladda ner och skriva ut alla de senaste affsicherna, för att sedan själv gå ut på stan och klistra.

Ska du ut och resa? Kanske till och med backpacka, eller är du bara nyfiken på att lära dig mer om andra länder? Då är Lonely Planet den självklara informationskällan. Kolla in deras WorldGuide, hur bra som helst!


Strange New Products är en blogg med alla de senaste sjuka uppfinningarna. Vad sägs till exempel om den kombinerade digitalkameran och petflaskekorken, glasögon som fästs med en näspiercing eller boken som trycks i sidled, inte uppifrån och ner, för att man lättare ska kunna läsa när man ligger ner.

Inga kommentarer: