tisdag, januari 31, 2006

Fulsurf - Del 2

Fulsurf - Del 1 togs emot med öppna armar. Dessutom medför en titel som innehåller "Del 1" vissa förväntningar om en uppföljare. Därför tänkte jag infria dessa förväntingar nu.

Betty PageBiografi om balla Betty Page Fulsurfklassiker. Det finns dock mer spännande Bettybiografier där det spekuleras i om hon har blivit bortrövad, blivit nunna, gift sig med en shejk eller blivit mördad av FBI.

Jack Diamond's "House Of Games" Jag har ingen aning vad sidan går ut på, men skivomslagen är fula/roliga.

Rathergood Galna tyskar spelar in låtar och gör flashmusikvideos till dem. Det här är en av hitarna - I Bought The Wrong Bananas.

Pogo-instructions En lysande pogodansinstruktör. Efter att ha genomgått den fem steg långa kursen får man ett "Official Ramones pogo dance certificate", ett måste innan nästa konsert eller krogrunda.

Din clownguide - know your enemy Darlings clownguide lotsar dig från en ond clown till en annan, Clownen Manne och Ronald MacDonald för att bara nämna de värsta.

Gatukonst.se Nästan för bra för att vara fulsurf, men ändå. Snygg och häftig svensk street art.

Postsecret Påminner om bikten.nu, men på engelska och i vykortsformat. En del är riktigt roligt, en del är ganska sorgligt.

Ett bidrag till pärlplatteklubben
Pärlplatteklubben: tema Hemligheter Pärlplattor helt enkelt. Med hemliga motiv. Schysst dagispopkonst i spännande format. Läs med om hur du går med i Pärlplatteklubben här.

All Music Enorm musiksajt. Läs om din favoritartist och hitta nya favoriter genom att surfa vidare på influenser, efterföljare, tolkningar med mera.

God fulsurf!

1 kommentar:

Anonym sa...

Har du missat www.lg2s.se?!