fredag, oktober 06, 2006

Ny regering

Huh. Den nya regeringen är färdig och den bjuder tyvärr inte på så stora överraskningar. Värst av allt är väl att Jan Björklund (fp) blir skolminister. Så föräldrar, det är lika bra att ni börjar sy upp bruna och gråa skoluniformer redan nu. Och ni lärare kan börja vässa de snärtigaste linjalerna och spetsa till de största dumstrutarna, för nu ska Janne se till att det blir ORDNING och RESULTAT i skolan. Det där med elever och att de faktiskt ska trivas och lära sig nåt känns ju mest som en bisak.

Spännande är också att Carl Bildt blir utrikesminister, med tanke på att han live under SVT:s valvaka sa att detta aldrig skulle komma på tal. Att det skulle vara en väldigt dålig idé att den tidigare partiledare och statsminister gick in på en sådan post. Men bara man får lukta på maktbiffen så...

Nu, socialdemokrater, vänsterpartister, miljöpartister, socialister, röda, gröna, humanister. Vakna, res er upp och gå till Attac!

4 kommentarer:

Arvid Jurjaks sa...

Skoluniform är väl sexigt?

Jesper sa...

Ja, förmodligen så är det väl där skon klämmer. Hela folkpartiets skolpolitik är nån förskjuten utlevelse av en fetisch som Björklund och company har. Man kunde ju bara önska att de ägnade sig åt det på partihögkvarteret istället för att tvinga på den på Sveriges alla skolor.

Anna sa...

Man får trösta sig med att Kristina Lugn fick en plats i akademin och att Carl Bildt började sin nygammla politiska bana med att ljuga.

Johan Wicklén sa...

Jag håller med Arvid. Skoluniform är sexigt, och även en garant för dygdefullt leverne.