fredag, juli 07, 2006

Skrivtävling med fint pris

ICA-kuriren anordnar för tillfället en skrivartävling på temat "Ordet är fritt". Bidraget får vara en novell, krönika eller annan text och får som temat antyder handla om vad som helst. Bidraget får vara max två A4 långt och ska vara inne senast den första augusti. Priset är, förutom publicering i ICA-kuriren, ett exklusivt pennset och 15 000 kronor (!). Inte dåligt. Mer om tävlingen och vart du ska skicka ditt bidrag hittar du här.

5 kommentarer:

Anna sa...

Det tråkiga med sådana tävlingar där allt ska vara så himla fritt är att det alltid är någon brud som skriver om tonårsångest/lesbisk kärlek som vinner. Gärna med lätt självbiografiska tendeser för att verkligen ge lite äkta svärta åt ångesten.

Jesper sa...

Äh, det vet man inte. Jag kan tänka mig att ICA Kuriren är öppna för lite myspys eller något i den stilen. Skicka in, för fanken. Fem spänn i porto kan du väl avvara. Obs! Om du vinner vill jag ha en del av prispotten, eftersom jag både tipsade dig om tävlingen och uppmuntrade dig att skicka in.

Johan Wicklén sa...

Man kanske kan vara lite modig och skriv om tonårsångest och bögig kärlek. Undrar om ICA Kuriren är redo för det?

Jesper sa...

Ja, de borde vara helt redo för det nu. Sväng ihop nåt och skicka in, vettja.

Skulle va intressant att veta om Fucking Åmål hade blivit lika populär om det handlat om två killar och inte tjejer. Har en känsla av att folk skulle haft svårare för det, tyvärr.

Tixie sa...

ey jesper... det finns ju faktiskt brokeback mountain? hur kan du glömma bögarna i flanellskjortor och vestern-boots? och sexscenerna,...*phew. fanns ett tag där som jag faktiskt vände min oskuldsfulla blick bort. bara för att nysa dock, men icke att fördömma.