tisdag, november 20, 2007

Seriebok om svenska superhjältar


Daniel Ahlgrens seriebok SH3 handlar om svenska superhjältar och deras äventyr i och utanför skolan. Ett riktigt kul och faktiskt ganska ovanligt grepp, för att vara Sverige. Kolla in min recension av boken på Nittonde Stolen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

det finns en liten serietidningsbutik i gamla stan i sthlm som är kul å gå å glo i. där finns harvey pekar tex. såna serier gillar jag mest. såna som är tragiska och roliga och ingenting. jag gillar inte såna som elvis. blä!

Jesper sa...

Ja, den är väldigt trevlig, om det är samma affär vi tänker på. Det finns ganska många bra seriebutiker i Stockholm tycker jag, även om jag inte är någon stor stockholmskännare än.

Elvis är jag inte heller så förtjust i, men jag tror att jag har en ganska bred smak i övrigt.

Anonym sa...

Vad tycker du om seriebutiken i Växjö? Ett orginal i kassan åtminstone...

Jesper sa...

Haha, ja, han var lite speciell. De verkar ha en hel del schyssta grejer där. Men för det första är 90 procent av alla tidningar och album inte prismärkta, så man måste fråga om vad allt kostar hela tiden, och för det andra så var allt jag kostade svindyrt, och då är det liksom inte så roligt. För det första vill jag se priserna direkt, annars blir det bara krångligt och tråkigt att bläddra, och för det andra skulle jag vilja ha mer varierade prisnivåer. Okej om de har fina grejer för fem hundra spänn tidningen, men de kan väl ha lite slaskserier för en femma styck också.