torsdag, april 03, 2008

Så bra som en vampyr, att man suger & spyr

Det här är riktigt bra! Både musiken och texten känns genuint välgjord och det känns fräscht och jävligt inspirerande. Är nästan sugen på att göra ett oekonomiskt impulsköp, men jag kanske ska vänta med det tills jag fått hem och betalt den kommande nyutgåvan av Ebba Grönboxen.

Markus Krungeård spelar annars i tråk-Laakso, men han har också gjort grymma grejer i allstarpunkgruppen Hets! och i duetter med Säkert!


5 kommentarer:

Lisa Gidlöf sa...

jaaa! visst är den underbar! videon likaså, man blir så glad och peppad på nåt sätt, även fast texten e tung.

Vadå tråk-Laakso?! dom e ju grymma. Har du sett dom live? Krunegård har en jävligt vass pipa. Vissa låtar e lite tradiga men sedan finns det så många guldkorn att dom är svåra att inte falla pladask för. Har du hört första skivan? "I miss you, I´m pregnant" det är deras bästa skiva tycker jag.

Möjligt att jag kommer gilla Krunegård solo bättre, på svenska blir låtarna mer direkta vilket passar honom tror jag. Well, well. Om du köper skivan får du gärna säga vad du tycker om den, jag kommer nog köpa den själv om jag inte får bedyrat för mig att den är en besvikelse. Hejsvejs.

Jesper sa...

Nu har jag i ärlighetens namn inte hört så hemskt många Laaksolåtar, men det jag har hört har varit väldigt slätstruket och tråkigt. Speciellt i jämförelse med allt annat Krunegård har gjort. Om du inte redan har Hets!skivan så rekommenderar jag den starkt också.

Lisa Gidlöf sa...

ska kolla upp Hets! för dom har jag inte hört så mkt av.

Tips på bra Laakso-låtar:

från skivan "I miss u, I´m pregnant":

1. Demon
2. Aussie girl
3. Month of mist

från skivan "My gods":

1. High drama
2. This spring
3. Hamburg night

från skivan "Mother, am I goodlooking?":

1. Västerbron
2. Norrköping

chiao!

Anonym sa...

Gillar att du tipsar om låtar efter att alla andra har upptäckt dom, har hört att distemper är jävlig nytt och inne… blogginlägg måndag?

Jesper sa...

Kära, kära, kära, söta Anonym.
Eftersom högsta målet med min presentation är att få så mycket credd som möjligt och snarare än att visa vad jag lyssnar på för musik ska jag omgående redigera den till något mer passande. Tack för varningen.